140x140

Despre noi

Misiunea Fundaţiei pentru Învăţământ constă în consolidarea educaţiei profesionale, civice, culturale şi spirituale în scopul prevenirii deficitului de competenţe, îmbunătăţirii calităţii muncii şi reintegrării socio-profesionale a persoanelor.Fundatia pentru Invatamant dispune de un
spatiu de desfasurare a cursurilor situat ultracentral

 si dotat la cele mai inalte standarde.


Cursantii au la dispozitie 14 sali de clasa dotate cu mobilier, materiale si aparatura de ultima generatie pentru desfasurarea optima a procesului de invatare.

 

Clasele dispun de 3 smartboard, unul dintre cele mai moderne mijloace didactice. Smartboard este o tabla interactiva ce functioneaza impreuna cu un calculator si un videoproiector.

Avantajele folosirii acestui mijloc de invatare sunt: creste entuziasmul, capteaza atentia, este usor de utilizat, conectare la informatiile de pe internet la orice ora de curs.

Pentru desfasurarea cursurilor de informatica si limbi straine dispunem de 3 laboratoare multimedia, ce cuprind o retea de calculatoare de ultima generatie, conectate non stop la internet.
Fundatia pentru Invatamant pune la dispozitia cursantilor sai o biblioteca proprie, ce cuprinde peste 10.000 de volume de carte, beletristica si de specialitate, in limbi de circulatie internationala.
In cadrul Fundatiei avem un cabinet medical computerizat de diagnostic si tratament – biorezonanta deschis pentru toti cursantii . Aparatul QXCI Quantum Xxroid Consciousness Interface este conceput sa detecteze si sa interpreteze informatiile continute in biocampul uman, in energia ce inconjoara corpul nostru. Gandurile si emotiile sunt energie; in functie de originea si tinta acestei energii, acestea au abilitatea de a produce sanatate sau boala. Aparatul stabileste un transfer de informatii cu organismul iar din toate informatiile primite deceleaza pe cele anormale, inregistreaza dezechilibrele energetice ale organismului si identifica riscul de boala corespunzator dezechilibrului inregistrat.

Biorezonanta magnetica este una dintre cele mai mari promisiuni pentru viitor ale stiintei medicale, deoarece prin influenta pe care o exercita asupra proceselor fundamentale ale organismului, declanseaza si stimuleaza autogenerarea acestora. Marele sau avantaj este ca, prin modul de actiune, domeniul sau de utilizare este multilateral, fara a avea efecte secundare.

Acest dispozitiv reprezinta o interfata ce actioneaza la nivel energetic folosind biorezonanta pentru a atenua energiile aberante si dizarmonice din organism.

Energiile inregistrate pot fi folosite pentru a detecta anomaliile fiind de un real ajutor in diagnoza, dar pot fi folosite si in tratamentul acestora.

Dispozitivul este alcatuit dintr-un laptop si o interfata din care pornesc 12 electrozi atasati pacientului ( 8 la extremitatea cefalica si cate unul la membrul superior drept, stang si membrul inferior drept si stang). Softul dezvoltat de Wiliam Nelson este capabil de a prelucra o mare cantitate de informatii utile in activitatea medicului curant.

Vrei sa aflii mai multe da clik aici Prezentare FPI

 

 

 

Copyright PROEDU 2014